Τετάρτη 1 Μαΐου 2019

eTwinning " I can touch a cloud... I can dream my school" Επιτραπέζιο παιχνίδι «Μπορώ»



Επιτραπέζιο παιχνίδι «Μπορώ». Μία συνεργατική δράση για τη δημιουργία ενός επιτραπέζιου παιχνιδιού βασισμενο στην ιστορία της μασκότ του έργου μας «Μπορώ».

Επιτραπέζιο παιχνίδι «Μπορώ»

Μετά την εικονογράφηση της ιστορίας του Μπορώ,ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΗ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ τα συνεργαζόμενα νηπιαγωγεία δημιουργήσαμε ένα επιτραπέζιο παιχνίδι βασισμένο στην ιστορία του. Το παιχνίδι φτιάχτηκε έτσι ώστε να έχει τη μορφή και την λογική του γνωστού επιτραπέζιου «φιδάκι». Η αρχική του μορφή είναι αυτή που σχεδίασε το νηπιαγωγείο Οσσάς και η συνάδελφος Μαρίνα Ζαχαριά:


Το κάθε σχολείο εικονογράφησε μία στάση (σύννεφο)του ταξιδιού και την μοιράστηκε με τα υπόλοιπα μέλη ανεβάζοντας το σε ένα εικονικό τοίχο στο padlet.
Την τελική μορφή του επιτραπέζιου παιχνιδιού την ολοκλήρωσε το Νηπιαγωγείο Οσσάς και το κάθε σχολείο εκτύπωσε το επιτραπέζιο παιχνίδι και τα παιδιά έπαιξαν ατελείωτες ώρες:


Εμείς εκτυπωσαμε το παιχνίδι και συνεχίζουμε να παίζουμε!










Αν θέλετε και σεις να εκτυπώσετε και να παίξετε το επιτραπέζιο παιχνίδι του «Μπορώ» μπορείτε να κατεβάσετε το παρακάτω συμπιεσμένο αρχείο. Είναι σε καλή ανάλυση ώστε να μπορεί να εκτυπωθεί και σε μεγάλο μέγεθος. Το παιχνίδι παίζετε όπως το κλασσικό φιδάκι, ακολουθώντας τις εντολές που υπάρχουν σε κάθε συννεφάκι.  Αν θέλετε μπορείτε να τους διαβάσετε και την ιστορία του Μπορώ (που βασίστηκε το επιτραπέζιο) στον σύνδεσμο: Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΜΠΟΡΩ

ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΠΟΡΩ


Δεν υπάρχουν σχόλια: