Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2015

Eitwinning:"Ήρωες φανταστικοί σε διαδρομή μαγευτική" Η επιβράβευση του έργου μας με την ετικέτα ποιότητας!!!Συγκίνηση.... χαρά.... ικανοποίηση... επιβράβευση των κόπων μιας ολόκληρης χρονιάς για όλους μας!
Το θέλαμε πολύ... δουλέψαμε πολύ... το περιμέναμε...αλλά λέγαμε και αν;
 Αν κάτι δεν το κάναμε όπως έπρεπε; Αν κάτι πήγαινε  στραβά;
Αλλά τελικά η επιβράβευση ήρθε!!!!!!!!!!!Όλα πήγαν καλά!!!
Το έργο μας βραβεύτηκε με την ετικέτα ποιότητας του E-twinning. 
Αγαπημένες φίλες, συνάδελφοι, συνεργάτες σε αυτό το έργο το βραβείο ανήκει σε όλους μας !!!Ένα τεράστιο... τεράστιο.... τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ γι' αυτή την υπέροχη συνεργασία που ούτως ή άλλλως έχουμε καθημερινά.
Καλλιόπη Παπουτσάκη, Αθηνά Ζησοπούλου, Σέβα Τριανταφύλλου,Κική Μιχαλάρου, Δέσποινα Παρταλά, Φαίη Ναούμ, Χρυσάνθη Καρπάτση, Άννη Λιβαθηνού, Διόνη Κανερνή, Νίκη Βαφειάδου, Κατερίνα Καλαιτζάκη (να σου ζήσει το μωράκι) Άννα Τσιγκερλιώτη δεν υπάρχουν λόγια!!!

Και όπως λέει και το mail που έστειλαν:
Congratulations! You have been just awarded with the Quality Label for the work you have done in eTwinning.

Τα δύο βασικά στοιχεία που χαρακτηρίζουν ένα έργο eTwinning είναι η συνεργασία και η αλληλεπίδραση των συνεργαζόμενων σχολείων σε όλες τις φάσεις του έργου σε επίπεδο εκπαιδευτικών και ιδιαίτερα σε επίπεδο μαθητών. Ένα ακόμη βασικό στοιχείο ενός  etwinning έργου είναι και η χρήση των ΤΠΕ για την ενίσχυση της συνεργασίας και της επικοινωνίας των εταίρων αλλά και για την υλοποίηση του έργου. Τα στοιχεία αυτά διαφαίνονται σε ικανοποιητικό βαθμό στο έργο αυτό. Συγχαρητήρια!
All the best,


 Κωνσταντίνε, Κωνσταντίνε, Ηλιάννα, Εβελίνα, Σίλεια, Αλέξανδρε,Παναγιώτη, Γιάννη, Γεωργία, Γιάννη, Δανάη, Ελεονώρα, Μαρία, Στέλιο, Σιώνα Έβη, Σμαράγδα, Μυρτώ, Μαρίνα.. χωρίς εσάς τίποτα δε θα είχε γίνει! Και βέβαια ένα τεράστιο βραβείο για καθέναν από σας!
Θα σαςπεριμέιε στο Νηπιαγωγείο μας να περάσετε να το παραλλάβετε!!!!!!
Σας αξίζουν πολλά πολλά ακόμα βραβεία! Είστε υπέροχοι!!!!!
Θα έπρεπε να υπάρχει ένα βραβείο και για τους υπέροχους γονείς μας ...αλλά ξέρουν ότι το έχουν πάρει από μας με ένα πολύ μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την άψογη συνεργασία και για τον τρόπο που αγκάλιασαν το έργο μας!
ΕΔΩ  μπορείτε να δείτε όλες τις αναρτήσεις μας!
Το έργο μας θα παρουσιαστεί στο 2ο Διεθνές συνέδριο δημιουργικής γραφής στις 1-4 Οκτωβρίου στην Κέρκυρα και στο 2ο Πανελήνιο συνέδριο του e-twinning στην Πάτρα στις 13-15 Νοεμβρίου !
Θα σας περιμένουμε !

5 σχόλια:

Νηπιαγωγός Πυθαγορείου είπε...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΣΕΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ! ΦΑΙΝΟΤΑΝ Η ΠΟΛΛΗ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΑΣ! ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ! ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ!!!

Angeliki Tarasiadou είπε...

Πολλά συγχαρητήρια !!!

~~kindergarden teacher ~~ είπε...

ΠΟΣΗ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑ ,,ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΑ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ]

Ειρήνη Ματθαιάκη είπε...

Συγχαρητήρια κορίτσια!!!! Υπέροχη δουλειά και αξιοθαύμαστη συνεργασία! μας παρασύρατε κι εμάς στο όμορφο ταξίδι σας! Μπράβο!!!!

Κατερίνα Παπαευθυμίου είπε...

μπράβοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο !!!!!!!!!!!