Πέμπτη, 23 Ιουλίου 2015

E-twinnninng :"Ήρωες φανταστικοί σε διαδρομή μαγευτική". Όλα σε μία ανάρτηση.


Το ταξίδι μας τελείωσε. Και ήταν ωραίο αυτό το ταξίδι.
Όλοι μαζί μια μεγάλη παρέα, μια τεράστια τάξη, όπου χώρεσαν 214 παιδιά και 13 Νηπιαγωγοί.
Θέλω να ευχαριστήσω όλες τις αγαπημένες φίλες και συναδέλφους για την άριστη συνεργασία, για την αμέριστη βοήθεια,  για το κέφι και τη δημιουργικότητα τους, για την κατάθεση και την αποδοχή προτάσεων…
Ήταν στ΄αλήθεια καταπληκτικό αυτό που γινόταν. Κάθε πρόταση γινόταν αμέσως αποδεκτή
και όλοι είχαν να καταθέσουν προτάσεις. Δεν φοβόταν καμιά μας  το καινούριο και το άγνωστο, γιατί είχε τη βεβαιότητα ότι κάποια από τις 13 θα το ξέρει ή θα το ψάξει λίγο παραπάνω.
Και πάνω από όλα δεν υπήρχε εγώ. Είμαστε ένα τεράστιο ΕΜΕΙΣ. Καμία δεν προσπάθησε να αναρριχηθεί πάνω από τις άλλες και αυτό φάνηκε στο τελικό αποτέλεσμα.
Σας Eυχαριστώ όλες μαζί και την καθε μία ξεχωριστά για διαφορετικούς λόγους...η διαφορετικότητα δημιουργεί ωραίες συνθέσεις... (Αθηνά)
Καλλιόπη Παπουτσάκη, Σέβα  Τριανταφύλλου, Δέσποινα Παρταλά, Φαίη Ναούμ, Χρυσάνθη Καρπάτση, Άννη Λιβαθηνού, Κατερίνα Καλαιτζάκη, Αθηνά Ζησοπούλου, Κική Μιχαλάρου, Διόνη Κανερνή, Άννα Τσιγκερλιώτη.
Ένα ξεχωριστό τεράστιο Eυχαριστώ. στη συνάδελφό μου Νίκη Βαφειάδου, για την άψογη συνεργασία, την προθυμία, την ατελείωτη διάθεση για δουλειά , τις ωραίες ιδέες .Νίκη αν δεν υπήρχε αυτή η συνεργασία δε θα έβγαινε αυτό το αποτέλεσμα .
Και βέβαια ένα  πολύ μεγάλο Eυχαριστώ. στα παιδιά μας  που αγάπησαν το πρόγραμμα πιο πολύ και από μας και πολλά από όσα κάναμε ήταν δικές τους ιδέες που εμείς με προθυμία πραγματοποιήσαμε. Αυτοί ήταν άλλωστε οι πραγματικοί πρωταγωνιστές.
Και δεν πρέπει να ξεχάσουμε τους εξαιρετικούς μας γονείς , που αγκάλιασαν το πρόγραμμα  και ήταν κοντά μας σε όλα. Ήταν αρωγοί και συμμέτοχοι. Σας Eυχαριστούμε πολύ.

Συγκεντρωμένες όλες οι δράσεις μας σε μία ανάρτηση, για να ανατρέχουμε...να θυμόμαστε... να χαιρόμαστε.

Η παρουσίαση του προγράμματος στους γονείς