Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2024

Το ημερολόγιο του Λύκου Ζαχαρία



Το φετινό μας ημερολόγιο είναι εμπνευσμένο από το Λύκο Ζαχαρία, ο οποίος αποτελεί τον ήρωα του φετινού eTwinning έργου μας με τίτλο:

"Wolf's Intercultural Adventures".

O Λύκος Ζαχαρίας θα μας κρατήσει φέτος συντροφιά στα ευρωπαϊκά μας ταξίδια και όχι μόνο και βέβαια έγινε η μασκότ της τάξης μας.

Είμαι ενθουσιασμένη για την τεχνική που χρησιμοποίησα για να φτιάξω το ημερολόγιο!Που εγώ τουλάχιστον δεν την είχα ξαναδοκιμάσει!

Σε μακετόχαρτο κόλλησα τσόχες σε διάφορα χρώματα όπως βλέπετε. Και οι καρτέλες έχουν από πίσω το  τραχύ και σκληρό μέρος από το βέλκρο δηλαδή το χριτς χρατς. 

Δεν πέφτουν με τίποτα και μόλις τα τραβήξεις ξεκολλάνε αμέσως!

Δοκιμάστε το και θα με θυμηθείτε!

Και επειδή τον αγαπάμε πολύ, του φτιάξαμε και γκαρνταρόμπα. Κάθε μέρα φοράει άλλο χρώμα σακάκι.

Και δίπλα κρεμασμένα τα σακάκια του. Ένα για κάθε μέρα ανάλογα με το χρώμα του!Σήμερα που έβγαλα τις φωτογραφίες είναι Παρασκευή, όπως μας λέει και η κάρτα της ημέρας, κόλλησε πάνω του πορτοκάλια!

Άρα φοράει το πορτοκαλί του σακάκι!










Οι κάρτες που χρησιμοποίησα για το ημερολόγιο είναι αυτές. Τις βρήκα στο διαδίκτυο και τις μετέφρασα ή προσθεσα πάνω τους στοιχεία ή κάποιες όπως τους μηνες, τις έφτιαξα από την αρχή.Τους αριθμούς δεν τους βάζω, επειδή είναι όπως τους βρήκα. Δεν άλλαξα τίποτα.
Οι εποχές:



Οι μέρες:





Οι μήνες:











Ο καιρός και ο τροχός του καιρού:

Έτος:
Καρτέλες για το ημερολόγιο: