Σήμερα, φτιάξαμε μαρμελάδα φράουλα.
Κόψαμε τις φράουλες στη μέση.
Τις βάλαμε στο blender, και το γυρίσαμε 2 φορές .
Να μην πολτοποιηθούν
Τ
ις ζυγίσαμε. Ήταν 600 γραμμάρια.
Βάλαμε 450 γραμμάρια ζάχαρη.
Καλύψαμε τις φράουλες με τη ζάχαρη και τις αφήσαμε μισή ώρα.
Γλείψαμε τη ζάχαρη.
Τις βάλαμε στο κατσαρολάκι.
Βράσαμε το μείγμα γύρω στα 20 λεπτά και το ξαφρίσαμε όποτε χρειάστηκε.
Μόλις έδεσε η μαρμελάδα, ήταν έτοιμη. Δεν πρεέπει να είναι πολύ δεμένη, γιατί όταν κρυώσει, δένει κι άλλο.
Γράψαμε τη συνταγή
Και η μαρμελάδα μας είναι έτοιμη. Τη βάλαμε στα βαζάκια και αύριο το πρωί θα τη φάμε με φρέσκο ψωμάκι και φρυγανιές.
Η μαρμελάδα μας περιμένει να τη φάμε. Τελείωσαν και τα 2 βάζα.
Αυτή είναι μία ιστορική φωτογραφία. Την έβαλα, για τη μαμά της Άρτεμις. Η Άρτεμις, δεν είχε φάει ποτέ στη ζωή της, μαρμελάδα
Η αγαπημένη μοτ μαρμελάδα! μιαμ μιαμ και είμαι και σε δίαιτα!!!!!!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήAριαδνη μου μας εχεις φραουλοκολασει αυτες τις μερες!!!Αυριο παω για φραουλες.
ΑπάντησηΔιαγραφήΦραουλοζηλεύω!!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΝα κάνεις και για το σπίτι Αριάδνη μου... είναι πραγματικά υπέροχη στο ψωμί και στα γλυκά αυτή η μαρμελάδα.
ΑπάντησηΔιαγραφήΩραία περάσατε....καλοφάγατε!!!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΣΑΝ ΤΙΣ ΦΡΑΟΥΛΕΣ......
ΑπάντησηΔιαγραφήΠΙΤΣΙΝΑ , ΠΑΝΤΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ. ΠΡΟΣΕΧΩΣ....